Index >> Бизнес и икономика >> Земеделие, животновъдствоURLs в тази категория:


Бг Агро Растителна Защита
За поръчка на торове, пестициди, семена и препарати за растителна защита от директен вносител, се обръщайте към БГ АГРО РАСТИТЕЛНА ЗАЩИТА
http://www.bgagro.bgБратя Алексиеви ООД-производител на основните житн
Братя Алексиеви ООД произвежда житни култури висок клас. Култивира терени около селата Красен, Изворово, Житен, Сноп, Градини, Росица, Росен, Житен, Добрин, Благовец и Краище. Работи със съвременна база с високотехнологични трактори и комбайни.
http://www.aleksievi.comБиоФрутс - Органични/биологични български плодове
Органични/биологични български плодове директно от производителя (дюля, кайсия, слива, череша, круша, ябълка, орех). БиоФрутс гарантира отличното качество на плодовете и разполага с нужните ресурси за реализация на индустриални количества плодове.
http://www.biofruits.bgЛистни торове от California Grow - ниски цени
Калифорния Гроу е най-доброто място ако търсите от къде да закупите продукти за подхранване и наторяване. Ние предлагаме широка гама от течни торове, които ще ви помогнат да получите реколтата, която очаквате.
http://californiagrow.bg/Ограден материал!!
Мощни и надеждни, създадени да работят в най-тежки условия. Подават импулс и при най-гъста растителност. Подробна информация вижте на сайта ни!
http://elektropastiri.bgМълниезащита
Скай Лайтнинг ООД гарантира защита от явления с инцидентен характер е резултат на преки или вторични попадения на мълнии,които водят до неблагоприятни последствия върху хора и материални ценности.Чрез изграждането на мълниеуловители се осигурява бързото о
http://skyl.bgФилипов Инвест - Партньор за вашата овощна градина
Официален представител на Feucht Obsttechnik – Германия. Продажба на машини за обработка на овощни градини. Пълен комплект машини за преработка на черупкови - орех и лешник.
http://www.filipovinvest.comЕко-Био ферма за Био Тор
Повишете обема и качеството на земеделската продукция с биохумус от biofarm-bg.com . Еко-био ферма за отглеждане на червен калифорнийски червей и буохумус.
http://biofarm-bg.com
Рекламa | Условия | Google map
..:: BGDirectory.eu 2010-2015 ::..