Index >> Услуги >> Работа и човешки ресурсиПрепоръчани URLs в тази категория:

Консултации за търсещи работа
Професионална консултантска помощ за търсещи работа. Подготовка на автобиография, мотивационни писма, интервю за работа. Помощ при избор на обяви за работа
http://www.personalhr.eu/


URLs в тази категория:


BusinessWorkshop-BG.com е блог за бизнес идеи, биз
В BusinessWorkshop-BG.com ще намерите статии за бизнес, предприемачество, маркетинг и продажби, както и различни идеи за бизнес и нови проекти. Ще прочетете повече за това как се прави бизнес план и как се търси финансиране. Ще получите представа какво на
http://businessworkshop-bg.comCall center, Аутсорсинг на IT, HR услуги, Бизнес П
Софика е лидер в предлагането на комплекси аутсорсинг услуги. Водещите ни услуги покриват изнасянето на call center, HR, IT, управление на бизнес процеси и хостинг.
http://www.sofica-group.com/Cruise Crew
Обиколете света, работейки на пасажерски кораби
http://www.cruisecrew.weebly.comРабота в България
обяви за работа, агенции за подбор на персонал, курсове, новини и събития
http://rabotavbg.com/Работа в Германия!!
Ако целта ви е да заминете за Германия с готова схема за работа,то ние от Eps-jobs.bg сме точните хора! Фирмата ни организира намиране на работа в Германия от дълго време!
http://eps-jobs.bg/Работа в Кипър и работа в Гърция
Ние сме фирма с дългогодишен опит при изпращането на работници в Кипър, Гърция, Германия, Великобритания и САЩ. Притежаваме лиценз с номер 1104 за посредничество за работа в чужбина, както и такъв за посредничество за работа в България.
http://jobs.slava7.bg/Работа в чужбина от Ats Workforce 2014
Работа в чужбина от Ats Workforce за 2014 година Работни оферти в Холандия, Англия, Франция , Унгария и други.
http://atsworkforce.bgРабота и учене в чужбина - Най-добрите фирми, обяв
Summit recruit е Българо-Британска компания специализирана в намирането и изграждането на перфектното партньорство между работодатели от Европа, Англия и български работници търсещи работа в чужбина.
http://summitrecruit.comКати Сървис София - Почистване на офиси и домове
Фирма Кати Сървис - Специализирана фирма за професионално почистване на офиси и почистване на домове в София. Пране на мокет, килими, пътеки, велтер и др.
http://katiservice.comКонсултации за търсещи работа
Професионална консултантска помощ за търсещи работа. Подготовка на автобиография, мотивационни писма, интервю за работа. Помощ при избор на обяви за работа
http://www.personalhr.eu/HOW TO EARN MONEY,NOW!
Do you want to earn money from today? Special offer for you! With my special offer,you will earn money from today.Easy, Fast, Effortless!
http://www.dalavera.orghttp://wirhelfen24.bg/
Вир Хелфен ЕООД предлага работа - социален асистент за възрастни хора за клиенти от България, Германия, Австрия и Швейцария
http://wirhelfen24.bg/Обяви за работа - rabotav.bg
Ако търсите работа в БГ можем да ви насочим към уеб портал за публикуване на обяви за работа - Rabotav.bg. Успех !
http://rabotav.bg/NGB Consulting - Езикови лагери в чужбина
NGB CONSULTING предлага пълно съдействие при кандидатстване за магистърски програми в чужбина и чуждоезиково обучение във Франция.
http://ngbconsult.com/Търсите професионалист? Намерете го в genius!
В genius - каталогът на българските професионалисти може да създадете НЕОГРАНИЧЕН БРОЙ професионални профили за всички свои умения и да намерите повече работа и връзка с хора, които имат нужда точно от тях. Регистрацията и създаването на профили са НАПЪЛ
http://genius.bg„Креативо” – вашият посредник при намиране на рабо
„Креативо” предлага безплатни консултации и помощ при намиране на работа, курсове за преквалификация, специално внимание към хора в неравностойно положение и участие в програми за заетост с външно финансиране.
http://creativo.biz/
Рекламa | Условия | Google map
..:: BGDirectory.eu 2010-2015 ::..