Index >> Бизнес и икономика >> АрхитектураПрепоръчани URLs в тази категория:

Проекти на къщи
Каталог с готови архитектурни проекти на къщи . Вижте нашите идеи за вашата къща или вила .
http://www.proekt-kashta.com


URLs в тази категория:


Архитектурно студио
Архитектурно-проектантско студио Д-АРК, значителен брой и в широк функционален спектър архитектурни проекти и реализирани обекти. Цялостен процес на проучване и проектиране на градоустройствени и инвестиционни проекти – по всички фази и инженерни части. П
http://d-arkstudio.com/A-CAD дизайн, проектиране, конструкции
Жилищни и промишлени сгради. Пълно инвестиционно проектиране. Строителство до ключ. Инвеститорски контрол.
http://www.acadbg.comАрхитектно студио Жаки Арх Варна
Архитектурно студио ЖАКИ АРХ СТУДИО се занимава с изработване на комплексни инвестиционни проекти за всякакъв вид сгради, предпроектни проучвания на инвестиционни проекти, анализ за ефективност на инвестицията и др.
http://www.jas-studio.com/готови проекти за къщи
Каталог с готови архитектурни проекти на къщи и вили. Галерия от различни архитектурни стилове на къщи. Преработка на проекти за еднофамилни къщи. Фасадни проекти на къщи и разпределение. Галерия с проекти на къщи вили. Готови планове и разпределения. Инд
http://www.gotovi-proekti.com/готови проекти на къщи
Галерия с готови проекти на къщи и вили | Вижте нашия каталог с типови проекти на къщи | Еднофамилни къщи | Проектиране | Преустройство за къщи, вили и сгради
http://www.gotovi-proekti.comКамини Дявач
Когато стане въпрос за камини, ние сме на ваша страна! Фирма Дявач разполага с богат каталог с камини и камери за вграждане! Ние ще направим вашият Дом едно по-топло място с Дявач!
http://www.diavach-bg.com/Комплексно проектиране на жилищни, обществени и пр
Проектиране на стоманобетонни, метални или дървени конструкции от строителни инженери и архитекти с опит. Изготвяне на конструктивно становище от строителен инженер.Изготвяне на „План за безопасност и здраве”.
http://stroitelni-proekti.hit.bgИнженерни проекти
Ако си търсите проект за сграда от всякакъв тип, ако искате да пристроявате, надстроявате, реконструирате, санирате или да промените предназначението на съществуваща сграда и помещения, заповядайте на www.didproekt.net.
http://www.didproekt.netПаркЛайф ООД - проектиране, изграждане и поддържан
Проектиране, изграждане и поддържане на зелени площи. Озеленяване в Пловдив и околностите. Изграждане на водни площи, скални кътове и алпинеуми. Проектиране и изграждане на поливни системи. Интериорно озеленяване на обществени и жилищни сгради.
http://www.parklife.bgПроекти на къщи
Каталог с готови архитектурни проекти на къщи . Вижте нашите идеи за вашата къща или вила .
http://www.proekt-kashta.comПроектиране на жилищни, обществени и промишлени сг
Проектиране на стоманобетонни, метални или дървени конструкции от строителни инженери и архитекти с опит. Изготвяне на конструктивно становище от строителен инженер.
http://sites.google.com/site/stroitelniproekti/Строителна фирма “Ейприл Строй”
Благодарение на квалифицираните кадри, собствения опит и сътрудничеството с други фирми Ейприл Строй ЕООД гарантира на своите клиенти качествено изпълнение в срок.
http://www.eiprilstroy.bg/Parapet BG предлага качествени иноксови и алуминие
Фирмата Parapet BG е директен вносител на алуминиеви и иноксови парапети на ниски цени, както и профили и аксесоари за изработка им. Ние ще се съобразим с Вашите идивидуални нужди и гарантираме дълъг живот и надеждност на всеки наш парапет.
http://www.parapetbg.com/ЕкспертЛифт
Доставка, монтаж, узаконяване, ремонт и поддръжка на асансьори, ескалатори, автомобилни и инвалидни платформи.
http://www.expertlift-bg.comДН-Арх Студио - Проектиране, Проучване и Консултац
Специализирани сме в проектирането на всички видове и типове сгради. Изготвяме подробни устройствени планове за промяна на предназначението на земеделска земя. Извършваме консултантски услуги във връзка с закупуване на имоти и ЗУТ.
http://www.dnarchstudio.com„Моята къща” - подари си индивидуален избор на до
Програмата „Моята къща” предлага нов  модел за бъдещите собственици на еднофамилни къщи.Моделът поставя в като най-важно възможността за информиран избор на собственика измежду много възможности, и за това предлага къщи с готови проекти, 3D визуализации и
http://moiatakashta.com/
Рекламa | Условия | Google map
..:: BGDirectory.eu 2010-2015 ::..