Index >> Образование >> УчилищаПрепоръчани URLs в тази категория:

НУФИ Филип Кутев Котел
Национално училище за фолклорни изкуства "Филип Кутев" Котел - официална страница.
http://kotel-nufi.hit.bg/index.html


URLs в тази категория:


Развитие на съпричастност към животните
Многостранно партньорство по Коменски. Фокус върху развиване на емпатия към животните, сравняване на сходствата и различията между проблемите и решенията на страните, обучение за правата на животните.
http://www.ani-pathy.euПрофесионална гимназия по туризъм “Алеко Константи
Професионална гимназия по туризъм “Алеко Константинов” град Плевен е с основна дейност професионално образование и обучение в сферата на туризма.
http://pgt-pleven.comпроект `Подай ръка`
Одобряване на условията за равен достъп до образование и обучение в осем училища на територията на община Лом.
Осмисляне и ангажиране свободното време на учениците и засилване на мотивацията на деца от малцинствени етнически групи.
http://www.podairaka.orgПредучилище
Deutsche Shule е с 20 год. опит и традиции. Училището предоставя възможността за обучение в лятно училище и лятна детска градина както и прогимназия детска градина начално училище основно училище предучилище с обучение по английски език и немски език.
http://deutscheschulesofia.eu/ОУ
Сайт на основно училище "Христо Ботев" с.Градина,община Първомай.
http://www.ouhristobotev1856.com/ПУ Братя Миладинови - гр. Варна
Помощно училище Братя Миладинови има за цел да обучава и възпитава деца със специални образователни потребности. За реализирането на тази цел се грижи Екип от високо квалифицирани специални педагози.
http://pu-varna.bgОУ Христо Ботев - с. Златар, общ. В.Преслав
Предоставяне на условия за завършване на основно образование с помощта на съвременни методики и материална база. Девиз - `Напред и нагоре!`
http://www.zlatarbg.comНУФИ Филип Кутев Котел
Национално училище за фолклорни изкуства "Филип Кутев" Котел - официална страница.
http://kotel-nufi.hit.bg/index.htmlСпортно училище Георги Бенковски - Плевен
Държавно спортно училище Георги Бенковски - Плевен. Юбилей - 45 години от създаването. 45 години по пътеката на спорта. Училище за шампиони. Изцяло ремонтирана сграда, обновена учебна база с три компютърни кабинета, общежитие и ученически стол.
http://www.supleven.bgСОУ "Ангел Каралийчев",гр.Стражица
Средно общообразователно училище "Ангел Каралийчев", Област Велико Търново, Град Стражица, кв. 66, ул."Дончо Узунов" 13 Телефон : 06161 2027 Fax: 06161 2027 В СОУ „Ангел Каралийчев" се обучават ученици от подготвителен до дванадесети клас. Училището ра
www.soustrajica.comСОУ Крум Попов - най голямото училище в община Лев
Сайта на СОУ`Крум Попов` предоставя информация за учителите, материалната база, учениците, спечелените проекти, училищните документи, бюджета и др.
http://www.soukrumpopov.comСофийска математическа гимназия `Паисий Хилендарск
Софийска математическа гимназия `Паисий Хилендарски` е профилирана в изучаването на математика и информатика с усилено изучаване на западен език. СМГ обучава ученици от 5 до 12 клас вкл. Работи в посока откриване и развиване на математически таланти.
http://www.smg.bgУроци за матурата по математика
В моят блог ще ви представям уроци, ще давам задачи и решенията им, в опит да помогна на зрелостниците, които ще се явяват на матура по математика, да изкарат добра оценка и да бъдат приети в желаната специалност в университета.
http://maturamatematika.blogspot.comУчилище без насилие
Сайта е проект на учениците Росен Виденов и Теодора Попова от 8-ми клас на училище ПМГ Акад. "Иван Ценов" - гр. Враца и има за цел да спомогне в борбата с насилието в училищата. Споделят се опит и знания.
http://no-violence.orgУчебен център ЛЕРН
курсове за 7 клас, курсове за матура, индивидуални уроци за 7 клас, индивидуални уроци за матура, уроци по български, курсове за 6 клас, уроци по математика, курсове по бел, подготовка за матура, подготвка за седмокласници, курсове за дзи и унсс
http://www.lernbg.comSLS - Лятно езиково училище Боровец 2015 Скаутски
SLS Боровец 2015 е най-мащабното лятно езиково училище с включена подготовка по БЕЛ и Математика за външно оценяване и матура по БЕЛ, много забавления и спорт в Рила планина. Предлагаме скаутски лагери с разговорен английски в Родопите, Велинград.
http://www.korendasls.com
Рекламa | Условия | Google map
..:: BGDirectory.eu 2010-2015 ::..