Index >> Организации

URLs в тази категория:


Каузата на фондация Цветан Цанов е детство без нас
Целта е да се предотвратят случаите на агресия между деца. Работи се за изграждане на ценности у децата, самоуважение и толерантност към другите.
http://tzvetantzanov.com/Инвитро България
Инвитро България e българският портал за инвитро, диагностика на стерилитета, репродуктивно здраве, бременност и майчинство. Същност на Инвитрото, Ин Витро Диагностика, Причини за стерилитет, Рискове при Инвитрото, Асистирани репродуктивни технологии.
http://invitrobg.comНано Тех Лаб
Изследване и разработване на наноматериали и нанотехнологии
http://www.nanotechlab.euМИГ ГЪЛЪБОВО 2011 - Местна инициативна група Гълъб
СНЦ МИГ – Гълъбово 2011, осъществява дейност в обществена полза, чрез прилагане на подхода „Лидер` в рамките на ос4 от Програмата за развитие на селските райони и изпълнение на стратегията за местно развитие на община Гълъбово.
http://www.mig-galabovo.euНСОРБ-Актив ЕООД
НСОРБ-Актив ЕООД е собственост на Националното сдружение на общините в Република България. Предлага разнообразни консултантски услуги за местната власт и нейните структури, за централната власт и бизнеса по въпроси, свързани с общинското развитие.
http://www.namrb-activ.orgСанитарен фаянс и обзавеждане за баня! Строителни
Строителни материали и обзавеждане за баня- фаянс, теракот, гранитогрес, паркет и топлоизолации от Сико! Мебели за баня, смесители, мазилки за Вашия ремонт от Сико!
http://siko.bg/Сдружение
Всеки човек, включително нероденият, има право на живот. Помощ за бременни жени в трудна ситуация и подкрепа на хора, поставени пред важен избор на живот и смърт.
http://www.pro-life.bg/Хоспис
За да сте спокойни относно близки, запознайте се с нашата интернет страница на Хоспис "Надежда" !
http://www.homehope.net/
Рекламa | Условия | Google map
..:: BGDirectory.eu 2010-2015 ::..